(h)eerlijke seks in combinatie met een vakantie naar een zonnige vakantiebestemming

 

Processing your request, Please wait....

Ben jij die dame uit de omgeving van Rotterdam die opzoek is naar extra plezier, genot, spanning en avontuur. Je zoekt een gezonde aanvulling van je seksleven om de dagelijkse sleur eens doorbreken en op een discrete wijze je erotische fantasieën eens laten verwezenlijken en behandeld worden. Eens goed gevuld en diep gepenetreerd worden. Je lichaam snakt naar een paar warme handen die je hele lichaam strelen en niet meer van ophouden weten. Als ik bij je kom streel ik al je plekken die lust en passie wekken. Langzaam plagend maak ik je gek. Je lichaam geilt van verlangen en houd het niet meer. Je spreid je benen wijd en bent klaar voor de bestorming. Ik geef wat je wou.

Interesse? ik hoor het wel. Verwen je van kop tot teen. Hiervan krijg je echt geen spijt. Ben voor veel in. Bovendien gaan wij bij een wederzijdse klik en op mijn kosten naar een Corona Virus vrije zonnige vakantiebestemming!

Wie ben ik. Ik ben een 41 jarige normaal uitziende man uit Rotterdam, vrouwvriendelijke man van 170cm/75 kg en voorzien van goed gereedschap die naar jou op zoek is voor een heerlijke seks en een ontspannende vakantie waarin alles mag en niets moet.

Leeftijd(vanaf 19 jaar), uiterlijk en huidskleur is onbelangrijk.

Hygiëne en discretie gevraagd en geboden.

Alleen serieuze reacties en GEEN mannen of stellen!

Listing ID: 3555ecb8f85789de

25 mei 2020 9:27 am

20 hours, 58 mins

Reacties