Meest Gestelde Vragen

Vaak hebben bezoekers nog vragen voordat ze een advertentie willen plaatsen. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij proberen binnen 24 uur te antwoorden op uw vraag of suggestie. 

Is een account aanmaken gratis?

Ja, je kunt gratis een account aanmaken. Hiervoor rekenen wij geen kosten. Dit zullen wij ook nooit gaan doen. Echter zijn er wel betaalde mogelijkheden om je advertenties extra te laten opvallen.

Kost het geld om een advertentie te plaatsen?

Nee, het plaatsen van een advertentie kost geen geld. Maar met een gratis account kun je maar 5 advertenties plaatsen. Wil je meer advertenties plaatsen, dan kun je kiezen om een betaald account te nemen.

Kan ik foto's toevoegen aan mijn advertentie?

Ja, u kunt maximaal 5 foto's toevoegen aan uw advertentie. Houd er wel rekening mee dat er op foto's rechten kunnen zitten als die niet van u zelf zijn. 

Kan ik mijn account verwijderen?

U kunt uw account niet zelf opzeggen. Wanneer u dit wenst kunt u middels het contact formulier een aanvraag doen tot het verwijderen van uw account. 

Ik ben mijn wachtwoord kwijt, wat nu?

Ga naar de pagina "Mijn account" daar kunt u op de link klikken om uw wachtwoord te veranderen. 

Wat is de minimum leeftijd voor het plaatsen van een advertentie?

Om een advertentie te mogen plaatsen op onze website, dient de gebruiker minimaal 18 jaar of ouder te zijn. Is dit niet het geval dan zullen wij je account direct verwijderen en je ip adres bannen. 

Kan ik een advertentie extra laten opvallen?

Jazeker, als u naar "Mijn account" en links in het menu mijn advertenties kiest. Ziet u de knop "promoot advertentie" Deze knop brengt u naar een aantal opties en na betaling is uw advertentie direct actief. 

Waarom kan ik alleen met paypal betalen?

Omdat wij geen bedrijf zijn mogen wij geen Ideal betalingen aanbieden. Daarom kunt u bij ons alleen met paypal betalen om uw advertentie extra te laten opvallen.